SPECIALISTER PÅ GOOGLE ANNONSERING

Klockrena annonsering på Google via sponsrade länkar

ANNONSERING PÅ GOOGLE

Highwayz är specialister på Google Ads!

Våra Google Ads-specialister har mångårig kompetens av att driva konverteringar åt hundratals uppdragsgivare.

Highwayz produktionspartner är en certifierad Google Partner.

Detta gör oss till en kvalificerad återförsäljare av Google Ads, för din trygghet och för att nå en lönsam investering för dig som uppdragsgivare.

När ni tar hjälp av oss och vår produktionsbyrå med er sökordsannonsering på Google komme det alltid vara en eller flera certifierade Google Ads-specialister som hjälper er.

Så här jobbar vi med Google Annonsering.

Vi hjälper verksamheter att stärka och förädla varumärken digitalt för att du som uppdragsgivare skall driva intäkt på kort sikt samt vinna marknadsandelar på lång sikt.

När vi hanterar sökordsannonsering åt våra uppdragsgivare har vi valt att dela upp arbetet i en 5-stegs-modell:

#1. Sökordsanalys

En sökordsanalys syftar till att få kunskap om vilken trafik som är mest lönsam för dig. Vi går bland annat igenom vilka ord som bäst representerar dina produkter, hur dina kunders sökprofiler ser ut och hur konkurrensen ser ut.

Vi analyserar även trafikmängder och bestämmer vilken trafik som är viktig ur ett varumärkes- respektive säljperspektiv samt vilken trafik som ska uteslutas. Utifrån sökordsanalysen sätter vi sökord för din annonsering.

#2. Kampanjstruktur

Nästa steg är att bestämma kampanjstrukturen i ditt Google Ads-konto och förutsättningarna för din annonsering.

En kampanjstruktur anger ramarna för din annonsering, som vi löpande optimerar. Vi skapar en relevans mellan sökord, annonsering och landningssidor. Du får full kontroll över intäkter, kostnader, var trafiken kommer ifrån samt när och var dina annonser ska visas.

Uppsättningsprocessen tar mellan två till fyra veckor då vi lägger mycket tid på att analysera de potentiella kundernas sökbeteenden.

#3. Google Annonser

Vi tar fram annonser som presterar. Du betalar per klick och därför är det viktigt att få rätt klick. Baserat på sökordsanalys och kampanjstruktur tar vi fram annonser som sätter rätt förväntningar och attraherar nya kunder till din sajt – inte bara besökare! Annonsernas utformning är en dynamisk process där vi ständigt optimerar utifrån lönsamhet.

#4. Löpande optimering

Våra certifierade PPC-Specialister hanterar, optimerar och utvecklar er Google Ads-annonsering samt dess kampanjer löpande med siktet inställt på att öka din lönsamhet och driva konverteringar (intäkt) både på kort och lång sikt för din verksamhet.

Vi jobbar bland annat med:
– Att sätta upp annonskampanjer med relevanta sökord och annonser.
– Justering av budnivåer för att nå lönsammare positioner.
– Vi jobbar aktivt med att granska negativa sökord för att utesluta irrelevant trafik.
– Utformning samt utvärdering av annonserna.
– Du som uppdragsgivare får tillgång till vår kundportal där all data finns.

De landningssidor som Highwayz erbjuder är specifikt utformade för att skapa en hög så kallad “Quality Score” vilket innebär att budpriser på klicken blir lägre.

#5. Rapportering och uppföljning

I kundportalen som du som uppdragsgivare får tillgång till och som dessutom fungerar klockrent likväl i mobilen som på en dator kan du se alla resultat i realtid.

Vi rapporterar dessutom löpande via och analyserar de mål och nyckeltal som bestämts för din sökordsannonsering. Vi ger även våra rekommendationer på nästa steg och föreslår förbättringar där vi ser möjligheter.

Vad kostar det att annonsera på Google?

Den här frågan är givetvis ständigt förekommande.

Vad kostar det egentligen att synas med sin annons på Google?

Det kanske mest oväntade svaret på den frågan är faktiskt – ingenting.

Det är nämligen helt gratis att synas med sin annons ute på Google.

Det är först när någon faktiskt klickar på just din annons som man betalar för det specifika “klicket” – vilket gör att man endast betalar för de besökare som med så pass hög relevans att sannolikheten för att konvertera besökaren är mycket hög jämfört med andra former av traditionell annonsering.

Viktigt att notera är dock att man inte betalar för massa klick som en och samma person eller enhet genomfört.

Google Ads är en aning smartare än så nämligen – tack och lov.

Det är endast per unikt klick som klicket kostar. Man behöver därmed inte vara orolig att annonseringen skulle överstiga din uppsatta klickbudget.

Detta upplägg som har förkortningen PPC (Pay Per Click) ger dig som uppdragsgivare samt annonsör extremt mycket bättre kontroll över dina marknadsföringskostnader i paritet med många andra marknadsföringsmodeller..

Detta är dock bara en av många anledningar till varför Google Ads / AdWords blivit så populärt och idag är världens mest köpta tjänst.

Exakt vad varje enskilt klick kostar varierar beroende på konkurrens och budnivåer som hela tiden förändras likt en auktion mellan samtliga annonsörer som vill synas på de sökord som är relevanta för respektive verksamhet.

Samarbetar du med oss på Highwayz så betalar du klickbudgeten direkt till Google, vi tar ingen provision eller procentandel på denna. Vårt arvode består av ett fast pris som avser löpande optimering samt uppsättning av annonserna..

Få en gratis SEO-analys direkt!

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi inom 24 timmar!

stdClass Object
(
  [primary_color] => #7c3acc
  [topbar_bg_color] => #151616
  [topbar_text_color] => #ffffff
  [highwayz_logo] => https://highwayz.se/wp-content/uploads/2017/02/Highways_logo_trimmed.png
  [highwayz_logo_sticky] => https://highwayz.se/wp-content/uploads/2017/02/Highways_logo_trimmed.png
  [highwayz_logo_mobile] => https://highwayz.se/wp-content/uploads/2017/02/Highways_logo_trimmed.png
  [highwayz_favicon] => https://highwayz.se/wp-content/uploads/2017/02/hw-logo-circle.png
)