OSLAGBARA LANDNINGSSIDOR

Klockrena SEO-Landningssidor

Varför välja Highwayz™ kampanjsidor?

Highwayz™ sätt att sökmotoroptimera är oerhört ROI-fokuserat. Det innebär att vi förstår helheten inom SEO vilket i sin tur innebär att vi inte bara skapar och optimerar unikt content för våra uppdragsgivare för att ranka bra på Google.

Det är inte bara rankings på Google som är viktigt. Det är minst lika viktigt att besökarna som hittar dig via Google också landar på en webbsida som är tilltalande och förädlad med tiden för att ge maximal  avkastning baserat på besökarantalet.

Våra landningssidor eller kampanjsidor som det också kan heta är under ständig utveckling av Highwayz™ vilket innebär att det är en “produkt” som alltid blir bättre och bättre på att konvertera besökarna till riktiga kunder för din verksamhet.

SEO handlar om oerhört mycket mer än att bara synas på Google. Det finns ju som många redan insett inget självändamål med att bara “synas” i sökresultaten, utan det viktigaste är att besökarna faktiskt tar kontakt med dig och sedan blir dina långsiktiga kunder. Det är här våra landningssidor kommer in i bilden.

Våra landningssidor är speciellt utformade för att ladda extremt snabbt, vilket idag är en viktig ranking-faktor. Vi utför även löpande A/B-tester vilket innebär att vi hela tiden analyserar hur våra landningssidor konverterar, hur besökarna beter sig väl inne på sidorna genom att aktivt följa flödet i Google Analytics för varje enskild landningssida. Landningssidorna uppdateras kontinuerligt av oss och du behöver bara luta dig tillbaka och förvalta alla heta leads som inkommer varje månad.

 

Vad är unikt med Highwayz™ Landningssidor?

Efter mångårig erfarenhet av att jobba med SEO åt små till medelstora företag har vi identifierat hundratals problem och utmaningar för både leverantör och uppdragsgivare.

Många av dessa utmaningar – och i många fall direkta “problem” – har vi genom Highwayz™ unika koncept eliminerat. Detta innebär att vår SEO-tjänst levererar bättre och mer mätbara resultat, skalbarhet och kostnadseffektivisering av en tjänst som historiskt sett varit väldigt luddig. Dessutom är Highwayz™ kanske en av de mest transparenta SEO-tjänster som finns, tack vare våra kampanjsidor samt vår unika kundportal.

Det stora problemet med SEO har varit att många webbsidor idag har mindre bra förutsättningarna för att lyckas framgångsrikt med SEO. Ofta rör det sig om en föråldrad, icke mobilvänlig/responsiv webbsida som är byggd i gamla eller mindre bra system/CMS och där användarvänligheten och konverteringen är under all kritik.

Highwayz™ är inte beroende av den redan existerande webbsidan och berörs inte av dessa mindre bra förutsättningar som ofta finns, då våra kampanjsidor installeras på en sk. Subdomän. Detta innebär att vi kan skapa en näst intill perfekt-optimerad kampanjsida, byggda med de modernaste verktygen, som hostas på de snabbaste servrarna, och där konvertering är ledordet i allt.

 

Följer Highwayz™ Landningssidor mitt företags varumärke?

Ja, i allra högsta grad så följer våra landningssidor ert företags varumärke.

Vi inkluderar ert företags logotyp, grafiska profil, och inkluderar de tjänster ert företag erbjuder. Våra Copywriters författar säljande texter som är inspirerade och grundar sig i texterna som idag finns på ert företags vanliga webbsida.

Vi inkluderar alltid era kontaktuppgifter samt hög-konverterande kontaktformulär för att på bästa sätt fånga upp alla heta leads till din verksamhet.

Viktigt att tänka på är att våra landningssidor och vårt content är skapat specifikt för att ranka bra i sökresultaten samt konvertera besökarna till riktiga kunder, därmed finns det tyvärr inget utrymme för eventuella önskemål kring hur landningssidorna ska se ut – detta har vi redan löst och vår tjänst är speciellt utformad för att faktiskt fungera.

Vi tror att rätt kompetens på rätt plats är oerhört viktigt.

Därför ter det sig naturligt att våra uppdragsgivare låter Highwayz™-tjänster utvecklas av människor med rätt kompetens och specifik expertis inom skapandet av digitala affärer.

Gänget som står bakom den löpande utvecklingen av Highwayz™  är unga, drivna och tekniskt kunniga med mångårig erfarenhet av digitala affärer, vi lever och andas statistik och analyser, och vi brinner för att producera digital marknadsföring som fungerar i verkligheten, inte bara i teorin.

Få en gratis SEO-analys direkt!

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

stdClass Object
(
  [primary_color] => #7c3acc
  [topbar_bg_color] => #151616
  [topbar_text_color] => #ffffff
  [highwayz_logo] => https://highwayz.se/wp-content/uploads/2017/02/Highways_logo_trimmed.png
  [highwayz_logo_sticky] => https://highwayz.se/wp-content/uploads/2017/02/Highways_logo_trimmed.png
  [highwayz_logo_mobile] => https://highwayz.se/wp-content/uploads/2017/02/Highways_logo_trimmed.png
  [highwayz_favicon] => https://highwayz.se/wp-content/uploads/2017/02/hw-logo-circle.png
)