SÖKMOTOROPTIMERING (SEO)

Sökmotoroptimering som fungerar!

Varför Sökmotoroptimering?

Med över 4 miljoner sökningar per minut är Google idag världens största och viktigaste marknadsföringskanal. En stor majoritet av dessa 4 miljoner sökningar varje minut består utav människor som söker efter produkter eller tjänster.


När exempelvis sökfrågan:
   ställs på Google av en konsument som just nu aktivt letar efter ett företag som erbjuder de tjänster du erbjuder, så vill ni finnas bland resultaten med svaret: “Vi är en Elektriker i Göteborg” och på så vis vinna affären digitalt.

Idag finns det ingen annan marknadsföringskanal som har högre dokumenterad ROI som synlighet på Google ger.

Det är alltså Google som gäller, och Highwayz™ är experter på att utföra framgångsrik och ROI-fokuserad Sökmotoroptimering.

Vi tillhör även dessutom den mindre och sällsynta skaran av SEO-leverantör som faktiskt optimerar webbsidor i enlighet med Googles egna riktlinjer.

 

“The Good Guys” i SEO-Branschen.

Vi jobbar inte med förbjudna backlinks, länkfarmar, eller köpta länkar.

Detta innebär att din SEO-investering är i trygga händer med långsiktighet som ledord. Många andra aktörer inom SEO-branschen fokuserar nästan uteslutande på köpta länkar vilket är strikt förbjudet av Google.

Risken med köpta länkar är att din verksamhet försvinner helt och hållet från Googles sökresultat. Idag är det alltså viktigare än någonsin att se över hur din SEO-partner jobbar med optimeringen.

Vi fokuserar istället på unikt skapat innehåll genom säljande och optimerade texter som är författade av våra duktiga Copywriters på hög-konverterande landningssidor skapade av våra skickliga SEO-teknikers som verkligen brinner för det dom gör.

Highwayz™ SEO-lösning är dessutom mycket skalbar med stort fokus på frasbaserad sökmotoroptimering med lokal anknytning som just nu är den snabbast växande söktrenden på Google. Fler och fler söker efter tjänster och produkter med en lokal anknytning och Highwayz™ är den perfekta lösningen för denna sorts synlighet på Google.

Få en gratis SEO-analys direkt!

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

stdClass Object
(
  [primary_color] => #7c3acc
  [topbar_bg_color] => #151616
  [topbar_text_color] => #ffffff
  [highwayz_logo] => https://highwayz.se/wp-content/uploads/2017/02/Highways_logo_trimmed.png
  [highwayz_logo_sticky] => https://highwayz.se/wp-content/uploads/2017/02/Highways_logo_trimmed.png
  [highwayz_logo_mobile] => https://highwayz.se/wp-content/uploads/2017/02/Highways_logo_trimmed.png
  [highwayz_favicon] => https://highwayz.se/wp-content/uploads/2017/02/hw-logo-circle.png
)